Виждам те.

  • Share
  • Sumo
  • Share

Преди пет години филмът на Джеймс Камерън “Аватар” с гръм и трясък въведе ерата на 3D киното, като остави много хора безмълвни не само с магическите ефекти, а с посланието, което създателят му беше избрал да изпрати. Вместо да ни забавлява с триизмерни преследвания с коли, триизмерни обири на банки или триизмерни импланти – в момент, в който светът гледаше със затаен дъх, Камерън отправи послание за доброто, неприкосновеността и уважението към живота, и енергията, която свързва всички живи същества.

Поклон пред него за този избор.

Основен рефрен в зашеметяващата приказка беше поздравът “ВИЖДАМ ТЕ“. Всичко важно, което трябваше да се каже, се съдържаше в този израз – I SEE YOU.

Малката Лили Рей е била ВИДЯНА от един добър човек. Той не подминава котето с ужасно изглеждащото око, не си намира извинение защо няма време да му помогне, не се погнусява да посегне и го хване, и експедитивно организира транспорт до ветеринарната клиника. Днес оченцето на Лили Рей беше извадено. Увредено от херпес-вирусна инфекция, спасяването му бе отвъд силите на ветеринарната медицина. Не е отвъд нашите сили обаче да дадем на котето шанс за живот. Навън, то би се изправило пред предизвикателството да оцелее в студената зима, неопитно и полусляпо.

Вие ВИЖДАТЕ ли Лили Рей? Да й помогнем да бъде щастлива. Лили е едва на два месеца, намира се в Централна ветеринарна клиника, и търси временен дом или своя човек. Сметката й до 14 януари 2014 е 312 лв.

СНЦ Летс Адопт – България
Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG73FINV91501215604267
BIC: FINVBGSF
Основание: за коте Лили
Paypal: bulgaria@letsadopt.net

Не би ли бил толкова по-хубав нашият свят, ако се ВИЖДАХМЕ един друг по-често. Споделете тази статия, за да помогнете на Лили.

2 thoughts on “Виждам те.

  1. Kremena

    Zdravejte, nqkoj predlogi li dom na malkata dyshica Lili Rej, ako nikoj ne go e napravil, az shte q vzema.Problema e che v momenta sam v chygbin, no v kraq na qnyari shte se pribera i moga da q vzema.Gotova sam i da darq za lechenieto j kogato se pribera.Pishete kakvo se slychva.
    PS
    Az imam veche 5 koteta, no vinagi ima mqsto za oshte edno,kogato obstoqtelstvata sa izvanredni. Imam shtastieto da razpolagam s dostatachno mqsto i sredstva, za da im osigorq edin hybav givot.

Comments are closed.